sobota 11. septembra 2010

Marder III H Slovenský povstalci FINAL 4. časť

... tak a je to tu ... "veľké"  finále

Marder III H  je obludná predloha ku ktorej sa už dúfam nevrátim! 

Stavebnica od Tristáru je bezpochyby najlepšie spracovaná na trhu, (zatiaľ) ale tiež je to celkom hardcore prevedenie, čo sa počtom dielov začína a samotnej stavby týka.  Určite veľa problémov som si vyrobil sám a zbytočne ... pretože v prípade tejto stavebnica sa netreba nechať komandovať návodom ale skúsiť pohnúť vlastným rozumom a poprípade na sucho skúšať rôzne kombinácie zostavovania ... výsledok je potom jednoduchší ... pretože zistiť na konci, že sa nadstavba ku korbe proste nedá prilepiť je celkom nemilé prekvapenie!

Finish je proste klasika ... wash, chip, dry-brush a sem tam málo pigmentu okolo ... blato na podvozku nie je to čo by som chcel ... ale nepodarilo sa lepšie ... ešte mi chýba odlišný odtieň na nijaké to zvýraznenie ... samotný prach nie je tak úplne ono.


Čo sa týka modulácie : tak nakoniec sa celý efekt dosť výrazne potlačil a myslím, že z neho moc neostalo. A to som na zyčiatku myslel, že je to až moc výrazné?!. 

Dosť zbytočných kecov : Foto-  

 


3 komentáre:

Matej "KaVečko" Paluda povedal(a)...

No hurá! Že si to dal. Mne ten prach na kolesách nepríde nejako jednotvárny, príde mi to dobré. Celkovo veľmi pekný model, povrch sa podaril, oku lahodiaci celok.

Vrabec povedal(a)...

Haleluja asi tak ... ! ten prach... no sak pockaj az uvidis na zivo ... to poznas ze je to dost monolit ...

Dark Tower povedal(a)...

Sice nerozumiem vacsine toho, co tu pisete, ale vysledok sa mi velmi paci. Potrebujem trochu nastudovat tieto techniky malovania poskodenia povrchu tankov (a nielen ich). Tunaka sa na to pozera skvelo...