piatok 8. augusta 2008

T-64B

V skratke ... stavba vlastne len z krabičky až na par uprav ktoré som si neodpustil.
Stenčenie bočníc, a nahradenie niektorých hrubých plastových dielov papierom impregnovaným sekundovým lepidlom. Osústružil som výmetnice zadymovacich granátov keďže som chcel znázorniť používanejší stroj ktorý si užil svoje nasadenie v plnej miere : )
Pasy sú plastové od Skifu ako samostatný set ... vďaka KV ; ) ... ako aj za celu stavebnicu ; )
Sú trosku prácnejšie ako použitie gumených ale myslím že vypadajú lepšie ... jediný nedostatok som zaznamenal v tom že na jednej strane mi chýbali 3 články a na druhej 4 a to som použil všetkých 80 článkov aj na jednu aj na druhu stranu ... neviem čí to proste nevyšlo alebo som niekde urobil chybu v každom prípade to bolo blbé prekvapko ... vzniknutú medzeru som vyplnil časťou gumených pasov.
Stavebnica postráda zopár detailov ale keďže ide o krabičku tak som ich neriešil ... Jediným detailom ktorý mi výrazne chýbal je stvárnenie celty na maske kanóna keďže ani ta nebola stvárnená moc dôveryhodné. Ďalej nasledovalo už len použitie resinoveho sudu pre dotvorenie bojového ducha : D







5 komentárov:

Matej "KaVečko" Paluda povedal(a)...

No vidíš, tak máš zas ďalšiu veľmi podarenú posilu do vitríny. Model je podľa mňa postavený na výbornej úrovni a výber kamufláže tomu len pridáva na atraktivite. Celkovo veľmi dobrá práca.
P.S. čo furt ďakuješ, ja som vari od teba nikdy nič nedostal ? :)

Vrabec povedal(a)...

No nobolo toho tak moc .. :P
A camo som dal preto ze zelenych masiniek este hude hojne ...
JJ dalsi model na zapratanie vitriny :D ...

Roman Pieron povedal(a)...

Velmi pekny model, videl som ho nazivo, takze potvrdzujem. Aj ta dvojfarebna kamuflaz ho vylepsuje...
Vcera som pozeral nejake fotky a videa ruskej techniky v Gruzinsku a vsetko maju jednotne zelene 8-((

Vrabec povedal(a)...

Pozeral som fotky na http://www.militaryphotos.net/forums/forumdisplay.php?f=6 a nasiel som zopar zaujimavych kamuflazi .. na T 72BV a T 80 ani nie tie su zelene ale BTR 80, BVP 2, BMD 2 a tiez na T 62 je zopar ... a aj niaky ten napis by bol

Matej "KaVečko" Paluda povedal(a)...

Kua Roman neremcaj furt :) Celošedá ti nevadí, tak čo si na zelenú alergik? :)))))